pellatv
Live

Συλλήψεις και ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις:

• Συνελήφθη σήμερα (26-6-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, 50χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για πλαστογραφία.

• Συνελήφθη χθες (25-6-2017) το πρωί στον Πολύγυρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 40χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για κλοπή.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα:

Χθες (25-6-2017) το απόγευμα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός και κινούνταν σε αγροτικό δρόμο στο ύψος του 1ου χιλιομέτρου της Δημοτικής Οδού Νάουσας – Γιαννακοχωρίου, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε θαμνώδη πλαγιά, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27