pellatv
Live

Συλλήψεις και θανατηφόρο τροχαίο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συλλήψεις για κλοπή:

  • Συνελήφθη σήμερα (9-8-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, προσέγγισε μία 72χρονη και της αφαίρεσε μία τσάντα, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, συμπεριλαμβάνονται ακόμη δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 22 ετών, οι οποίοι ανέμεναν με αυτοκίνητο σε κοντινό σημείο, προκειμένου να διαφύγουν.
  •  Συνελήφθη χθες (8-8-2017) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε κατάστημα και αφαίρεσε από χώρο γραφείου, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
  • Συνελήφθη χθες (8-8-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ζευγάρια γυαλιά ηλίου που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους, διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 16 ναρκωτικά δισκία

Σύλληψη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας:

Συνελήφθη χθες (8-8-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 16χρονης. Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας που διενεργεί την προανάκριση, προέκυψε ότι ο συλληφθείς το προηγούμενο διάστημα, προέβη σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος 31χρονης σε περιοχή της Πέλλας.

 

Θανατηφόρο Τροχαίο:

Χθες (8-8-2017) το μεσημέρι στο 35ο χιλιόμετρο της Περιμετρικής Οδού Κασσάνδρας, στην περιοχή της Φούρκας Χαλκιδικής, 65χρονη υπήκοος Ρωσίας που διέσχιζε πεζή το οδόστρωμα, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα  αρχικά το σοβαρό τραυματισμό της 65χρονης και τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 9 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:39 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη

12:36 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:34 - ΠΕΔΚΜ: Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

12:31 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου: Ανοίγει η πρόσκληση για χρηματοδότηση στους δήμους της ΠΕ Πέλλας – «Δράση περιβαλλοντικό ισοζύγιο»: «Περισσότεροι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι στα Γιαννιτσά»

12:28 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

10:48 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις άδικες χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών

10:45 - Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στον δρόμο Κασσάνδρειας – Κρυοπηγής στο πλαίσιο του έργου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Κασσάνδρας

10:44 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου ένα τμήμα της επαρχιακής οδού στην Καρίτσα λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου άρδευσης

10:43 - Λάκης Βασιλειάδης: Οριοθετήθηκαν οι περιοχές της ΠΕ Πέλλας για αποζημίωση των επιχειρήσεων που επλήγησαν (Αλμωπία, Σκύδρα, Αραβησσός)

10:39 - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος στην Πέλλα ξεκινάει με την ορθολογική διαχείριση των σκουπιδιών»