pellatv
Live

Συνελήφθη 48χρονος στο Κιλκίς για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

 

Συνελήφθη χθες (3 Οκτωβρίου 2017) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του Πολυκάστρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 48χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 48χρονος να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγό όχημα και να μεταφέρει συνολικά 6 υπηκόους Συρίας, εκ των οποίων οι 2 ανήλικοι, με σκοπό την τελική προώθηση τους σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του 48χρονου.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων

13:05 - Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών -Πληροφορίες για δύο τραυματίες

13:02 - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος στο μπαλκόνι: Ήταν κόκκινο από το κλάμα -Δεν υπήρχε ρεύμα, θλιβερή κατάσταση

12:55 - Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα Μαραθώνα -Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, βγήκε 112 για ετοιμότητα

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα

11:13 - Προώθηση πρόσκλησης της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Λεπτοκαρυάς και της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ανατολικού Ολύμπου

11:10 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

11:07 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας για τις περιπτώσεις των ακινήτων σε «Φιλιππάκου» (Συνοικία Νέας Τραπεζούντας), «Καψάλη»: «Ηθικό να εξαιρεθούν τα ακίνητα αυτά από την καταβολή τιμήματος εξαγοράς»

10:18 - Σάκης Αρναούτογλου από Λισαβόνα: Η Ευρώπη του αύριο χτίζεται με κοινωνική συνοχή, αξιοπρεπή στέγαση για όλους και φωνή στους Νέους.