pellatv
Live

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει ότι γίνονται  εκ νέου  προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι επικοινωνούν τηλεφωνικά με ανυποψίαστους  πολίτες και επιχειρήσεις, οι οποίοι είναι δικαιούχοι Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής, με εκδότη τον Δήμο Έδεσσας. Οι επιτήδειοι προσποιούμενοι υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου και προφασιζόμενοι την επιστροφή κρατήσεων που, τάχα, εκ παραδρομής παρακρατήθηκαν κατά την έκδοση των Ενταλμάτων Πληρωμής,  ζητούν διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Οι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Έδεσσας δεν επικοινωνούν τηλεφωνικά με δικαιούχους Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής. Οι παραπάνω προφάσεις και δικαιολογίες των επιτήδειων δραστών,  είναι καταφανώς ψευδείς  και γίνονται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους δικαιούχους Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής που έχουν εκδοθεί από τον Δήμο Έδεσσας και ακολούθως να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος.

Καλούνται οι δικαιούχοι και γενικά οι πολίτες να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιες κακόβουλες προσπάθειες, να μην παρέχουν στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών τους και να καταγγέλλουν κάθε παρόμοια προσπάθεια στην Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και στις λοιπές αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του

10:26 - Παραχώρηση έκτασης γηπέδου Μεγαπλατάνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας

10:23 - Παρουσίαση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025 Μια γιορτή Πολιτισμού που μεγαλώνει και εμπνέει

10:20 - Πρόγραμμα 21ου Olympus Marathon 2025