pellatv
Live

Ατομικό Σκακιστικό Τουρνουά “ΙΖ Παύλεια 2011”

Σε τουρνουά γρήγορου σκακιού την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011, στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας ,πήραν μέρος τέσσερις μικροί σκακιστές του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Χατζησταύρου, Χρήστο Τσάλμα, Δημήτρη Ανδρονίκου και Κωνσταντίνο Ανδρονίκου. Ο τελευταίος μάλιστα σημείωσε το απόλυτο σκορ κερδίζοντας και τις εφτά παρτίδες που έδωσε. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Ανδρονίκου(φωτογραφία) βγήκε πρώτος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, ο Χρήστος Τσάλμας βγήκε πρώτος στην κατηγορία κάτω των 12 ετών και ο Χαράλαμπος Χατζησταύρου βγήκε 2ος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών. Ο Όμιλος μας συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις πολύ καλές επιδόσεις τους.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών