pellatv
Live

Προκριματικά EURO 2020: Συναγερμός στο Παρίσι για το Γαλλία-Τουρκία

Σε αναταραχή είναι οι γαλλικές αρχές, ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία- Τουρκία, για τα προκριματικά του EURO 2020.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έρχεται σε μια στιγμή έντονης διπλωματικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών, λόγω της εισβολής των Τούρκων στην Συρία.

Η Γαλλία ζήτησε επισήμως από την Άγκυρα να σταματήσει τη στρατιωτική επίθεση στα κουρδικά εδάφη, χωρίς να έχει μέχρι στιγμής αποτελέσματα, κάτι που έχει δημιουργήσει επιδείνωση στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Για το λόγο αυτό, στο Παρίσι αναμένουν να μεταφερθεί από τις κερκίδες και στο αγωνιστικό χώρο του Stade de France.

Αιτία και η αναμενόμενη παρουσία περίπου 30.000 Τούρκων φιλάθλων στις εξέδρες, φτάνοντας από τη Γερμανία και το Βέλγιο, έτοιμοι, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, να αποδοκιμάσουν τον γαλλικό εθνικό ύμνο, αλλά και να επικροτήσουν πιθανή επανάληψη του στρατιωτικού χαιρετισμού των παικτών της εθνικής ομάδας.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε προκληθεί σάλος με τον στρατιωτικό χαιρετισμό παικτών της Τουρκίας, μετά τη νίκη τους επί της Αλβανίας επίσης για τα προκριματικά του EURO 2020.

thestival.gr

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

21:00 - Άγριο φονικό στην Εύβοια: Του πήρε το σπίτι σε πλειστηριασμό, τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε

20:26 - Χανιά: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός

19:05 - Ο Μασκ διαφώνησε με τον Τραμπ για τους δασμούς -Είδε την Tesla να καταρρέει και του ζήτησε να δεχθεί την πρόταση Λάιεν

15:40 - Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Σε αναστολή τέθηκε ο γιατρός που πιάστηκε να παίρνει «φακελάκι»

15:32 - Θεσσαλονίκη: 38χρονος έπεισε 13χρονη να εγκαταλείψει το σπίτι της και αποπειράθηκε να ασελγήσει εις βάρος της

14:50 - Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο: Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων οι τραπεζικές μετοχές

13:36 - ΗΠΑ: Με αυτή τη φόρμουλα υπολόγισε η κυβέρνηση Τραμπ τους δασμούς για κάθε χώρα

12:27 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΒΑΝΙΟ

09:26 - Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ίδρυση κρατικών καταστημάτων που θα πωλούν τοπικά προϊόντα με κέρδος έως 10%

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες