pellatv
Live

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα ιδιαίτερο τουρνουά μπάσκετ πραγματοποιείται στην πόλη μας αυτές τις ημέρες. Το Κέντρο Πρόληψης ΟΡΑΜΑ μας έχει συνηθίσει σε πρωτοβουλίες για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών, αλλά και κατά του καπνίσματος. Αυτή τη φορά με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος, που είναι θεσμοθετημένο να γιορτάζεται στις 31 Μαΐου, το ΟΡΑΜΑ διοργάνωσε τουρνουά μπάσκετ για να δοθεί έμφαση στο μήνυμα ότι ο εθισμός στη νικοτίνη δεν καλύπτει καμία ανάγκη, παρά μόνο δημιουργεί προβλήματα στην υγεία του καπνιστή και των γύρω του. Το τουρνουά συνδιοργανώνουν με το Κέντρο Πρόληψης ΟΡΑΜΑ, ο Δήμος Έδεσσας και ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός, ενώ ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στο τουρνουά και με ομάδα μπάσκετ. Μάλιστα, η ομάδα του Δήμου Έδεσσας πέρασε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά, μετά από τέσσερις αγώνες και συνεχίζει την προσπάθειά της για να σταλεί το μήνυμα της διοργάνωσης σε όσους περισσότερους αποδέκτες γίνεται. Οι προκριματικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 27 Μαΐου, από τις 15:30 έως το βράδυ με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Το Σάββατο, 28 Μαΐου, θα διεξαχθούν οι Ημιτελικοί αγώνες, με ώρες έναρξης 15:30 και 18:30, ενώ μεταξύ των δύο αγώνων θα γίνει διαγωνισμός τριπόντων. Η τελική φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, 29 Μαΐου. Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 15:30, στη συνέχεια θα γίνει αγώνας Β' Δημοτικού, ενώ ο τελικός του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας. Καλούνται όλοι οι Εδεσσαίοι να συμμετάσχουν ενεργά διατρανώνοντας το μήνυμα κατά του καπνίσματος μαζί με τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση και τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης ΟΡΑΜΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.