pellatv
Live

58χρονη εφοριακός «τσέπωσε» 6 εκατομμύρια ευρώ

Για κατάχρηση δημοσίου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος συνελήφθη μια 58χρονη εφοριακή υπάλληλος, η οποία κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ.

Η 58χρονη συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας στην Αθήνα σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της από τον ανακριτή Αθηνών.

Σε βάρος της 58χρονης είχε σχηματιστεί δικογραφία από την εισαγγελία Διαφθοράς για κατάχρηση δημοσίου χρήματος ποσού που υπερβαίνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ (κακουργηματική απάτη) και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες πράξεις που διέπραξε ως υπάλληλος της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»

11:05 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα