pellatv
Live

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ

Πολλά τεχνικά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ, με αποτέλεσμα μηχανικοί και ενεργειακοί επιθεωρητές να μην μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις.

Το ηλεκτρονικό σύστημα έχει πολλές καθυστερήσεις προκαλώντας την αγανάκτηση των μηχανικών, παρά το γεγονός ότι άνοιξε χθες μόνο για τις περιφέρειες Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία και Δυτική Ελλάδα.

Από χθες ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργος Στασινός, έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη και ζητά να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες για το πρόγραμμα μέχρι να αντιμετωπιστούν όλα τα τεχνικά προβλήματα.
Πηγη:skai.gr

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:31 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

18:26 - Λάκης Βασιλειάδης από Αριδαία: «Χρόνια Πολλά Αριδαία, Χρόνια Πολλά Αλμωπία! Τιμούμε τους αγωνιστές και τη μνήμη των προγόνων μας!»

15:26 - Εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στη Δράμα: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται περισσότερα μητρώα, αλλά περισσότερους Έλληνες»

15:21 - Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης στον Δήμο Έδεσσας

14:19 - Δωρεάν Πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στον Δήμο Έδεσσας 10 – 19 Νοεμβρίου 2025

13:16 - Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στον Πλαταμώνα

12:24 - “Τα λουτρά του Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

12:14 - Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά και η σιωπή που πληγώνει την Πέλλα

15:34 - ΕΔΕΣΣΑ- ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΣΙΟΥ «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΔΕΣΣΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

15:28 - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ 113α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ