pellatv
Live

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

«Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να περάσουν το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, το δίλημμα είναι εθνική αξιοπρέπεια ή παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, υποστολή των σημαιών. Η Ελλάδα δεν υπέστειλε ποτέ τις σημαίες. Κάναμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα για ένα συμβιβασμό. Σε κάθε προσπάθεια που κάναμε εμείς, από την άλλη πλευρά το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν είναι ότι θα εξευτελίσουν έναν ολόκληρο λαό και μια ολόκληρη χώρα, ότι θα καταργήσουν την Ευρώπη των εθνών-κρατών. Την απάντηση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός με ένα «όχι» στις 5 Ιουλίου. Με το ίδιο «όχι» που απάντησε ο Τάσσος Παπαδόπουλος για το Σχέδιο Ανάν, με το ίδιο «όχι» που απάντησε ο ελληνικός λαός το 1940. Η ιστορία αυτού εδώ του τόπου γράφτηκε μόνο με «όχι». Η εποχή του «ναι σε όλα», η εποχή της υποχώρησης, η εποχή της εξαθλίωσης των Ελλήνων τελειώνει την άλλη εβδομάδα».

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:30 - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Συμπληρώνουμε τον χάρτη των γεύσεων και προβάλλουμε συνδυαστικά τον ιστορικό, φυσικό, πολιτισμικό και γαστρονομικό πλούτο της Πέλλας»

12:22 - Έσβησε η φωτιά στη Δράμα -Σε επιφυλακή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για πιθανό κίνδυνο αναζωπυρώσεων

12:15 - Ημερίδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη ως επιταχυντή του ψηφιακού μετασχηματισμού στο Δημόσιο και στις επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον ΣΕΤΠΕ

11:00 - Επίδοση της Ετήσιας Έκθεσης Δραστηριοτήτων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

10:58 - Δήμος Πέλλας- ΕΔΔΥΠΠΥ- ΚΕΠ Υγείας: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την παχυσαρκία

10:55 - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Επιδιώκουμε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για κάθε ενδεχόμενο»

10:50 - Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ

10:48 - Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε Άγρα, Κερασιά, Βρυτά

14:42 - Το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ «ΠαιχνιδίΖω» στην Κρύα Βρύση είναι εδώ και φέτος!

14:38 - Θέατρο Σκιών στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Καλοκαιρινές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους