pellatv
Live

Εγκλημα στη Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του με 3 μαχαιριές-«Εσπασαν τζάμια, το θύμα φώναζε βοήθεια»

Νέο σοκ σήμερα το πρωί, με το άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα. 51χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, μετά από διαπληκτισμό.

Το άγριο έγκλημα έγινε στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα, έξω από το κατάστημα -χρωματοπωλείο- που διατηρούσε το θύμα με την σύντροφό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα είχαν κάποιες οικογενειακές διαφορές. Ο 51χρονος δράστης πήγε σήμερα έξω από το κατάστημα στη Γλυφάδα, έστησε καρτέρι στον 66χρονο και λίγο πριν τις 7, όταν έφθασε για να ανοίξει το κατάστημα ξεκίνησε ο καβγάς. Αρχικά υπήρχε λεκτική αντιπαράθεση, ωστόσο, γρήγορα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ο 51χρονος έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε τον 66χρονο, κατά πληροφορίες με τρεις μαχαιριές. Στη συνέχεια ο δράστης του εγκλήματος εξαφανίστηκε από το σημείο πεζός, ενώ λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση νοτιοανατολικής Αττικής.

Συγκλονιστική για τα όσα συνέβησαν νωρίς το πρωί στη Γλυφάδα, το άγριο εγκλημα, είναι η μαρτυρία μιας γειτόνισσας, της γυναίκας που ειδοποίησε την αστυνομία για τα όσα συνέβαιναν.

«Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τη έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα η οποία είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί.

«Τον είδα έξω και φώναζε. Δεν καταλάβαμε τι έχει συμβεί. Μια γιατρός τον βοήθησε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες», συνέχισε.

Γείτονες επισήμαναν πως δεν είχαν αντιληφθεί ότι δεν είχε δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και του γιου της συντρόφου του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 9 Δεκεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

19:34 - ΕΓΓΡΑΦΕΣ (1-6/9) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

19:32 - Μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την εκδημία του π. Ιωάννη Τσαρούχα

19:28 - Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο διδακτήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων

19:26 - ΕΔΕΣΣΑ ΤΟ KΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ θεατρική παράσταση Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025

19:22 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ

10:55 - Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου πραγματοποίησε περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα.

10:52 - Ανακοίνωση: Κανονικά, βάσει προγράμματος, η αποκομιδή απορριμμάτων την Παρασκευή 15 Αυγούστου