pellatv
Live

Εντοπίστηκε ο 22ος νεκρός στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας

Στον χώρο του αμαξοστασίου της Μάνδρας εντοπίστηκε η σορός του 22ου νεκρού από την πρωτόγνωρη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Οι διασώστες ήδη εδώ και μία εβδομάδα προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον τελευταίο αγνοούμενο από εκείνους που είχαν συμπεριληφθεί στον επίσημο κατάλογο. Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο σημείο του αμαξοστασίου ολοκληρώθηκε, ωστόσο είναι ακόμη άγνωστο αν η σορός που εντοπίστηκε ανήκει ή όχι στον αγνοούμενο αυτόν.

Το πτώμα διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.

Σημειώνεται πως είχαν εκφραστεί ανησυχίες και για άλλους νεκρούς, οι οποίοι είναι μετανάστες και των οποίων η εξαφάνιση δεν είχε δηλωθεί από κανέναν. Ως εκ τούτου, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί το αν και κατά πόσο η σορός αυτή ανήκει στον αγνοούμενο άνδρα.

Μέχρι τώρα επίσημα η Πυροσβεστική αναζητούσε έναν 70χρονο άνδρα, πρώην στρατιωτικό.

Ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Nεκρό άτομο εντοπίστηκε και ανασύρεται πλησίον του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Έχουν ελεγχθεί 1.064 κτήρια

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας διενεργήθηκαν συνολικά 1.470 αυτοψίες και τα 1.064 από τα κτήρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 794 κατοικίες, 126 επαγγελματικούς χώρους, 8 δημόσια κτήρια και 136 αποθήκες - υπόγεια.

Σε ό,τι αφορά στον Δήμο Μεγαρέων (Δ.Ε. Μεγαρέων) και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου διεξήχθησαν συνολικά 470 αυτοψίες. Τα 448 από τα κτήρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 281 κατοικίες, 38 επαγγελματικοί χώροι, 6 δημόσια κτήρια και 123 αποθήκες-υπόγεια.

Πηγη:zougla.gr

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».