pellatv
Live

Εύβοια: Οδηγός χτύπησε μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκε -Δύο σοβαρά τραυματίες

Ένας οδηγός στην Εύβοια, χτύπησε μια μοτοσικλέτα που επέβαιναν δυο άτομα και τους άφησε τραυματισμένους στην άσφαλτο.

Το τροχαίο έγινε το βράδυ της Πέμπτης κοντά στα Λουτρά Αιδηψού επί του εθνικού δρόμου Χαλκίδας – Αιδηψού. Ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε ένας 20χρονος και μαζί του επέβαινε και μια 29χρονη.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο αναβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά, ο οδηγός δεν σταμάτησε για να τους βοηθήσει και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με το LamiaReport ο 20χρονος και η 29χρονη μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, αλλά η κατάσταση τους ήταν σοβαρή και κρίθηκε ότι πρέπει να διακομιστούν σε Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Το ασθενοφόρο πέρασε με το πλοίο στην Ακρίτσα και από εκεί συνέχισε το δρόμο του για το νοσοκομείο. Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Ιστιαίας. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο υπαίτιος του τροχαίου οδηγούσε ένα τζιπ 4Χ4 το οποίο έχει εντοπιστεί στη Λίμνη Ευβοίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ