pellatv
Live

Φωτογραφίες από τα τα κτίρια που εκκένωσε η ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Φωτογραφίες από τα υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια, στα οποία χθες η αστυνομία πραγματοποίησε επιχειρήσεις εκκένωσης, έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.


Από την οδό Ασημάκη Φωτήλα 18. Το κτίριο κατελήφθη από αναρχικούς το 2017 και η κατάληψη ήταν γνωστή ως «Rosa de Foc»

Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. έλαβαν χώρα σε κτίρια επί των οδών Καλλιδρομίου, Ασημάκη Φωτήλα και Σπύρου Τρικούπη.


Από το κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου 74, γνωστό ως «GARE»

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο οποίο μεταφέρθηκαν οι 143 μετανάστες που βρίσκονταν στα δύο κτίρια της οδού Σπύρου Τρικούπη.


Εικόνα από το ξενοδοχείο στο οποίο μεταφέρθηκαν οι μετανάστες

Σχολιάζοντας τις επιχειρήσεις, ο κυβερνητικής εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επέκρινε την αντιπολίτευση για την κριτική που άσκησε για το ζήτημα, τονίζοντας ότι «όσοι εγκαλούν την κυβέρνηση, θεωρούν ότι είναι ευαισθησία οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα κτήρια που εκκενώθηκαν» -και έδειξε τις σχετικές φωτογραφίες.

«Αυτό δεν είναι ευαισθησία είναι ακραία υποκρισία. Εμείς όταν διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν οικογένειες και παιδιά, φροντίσαμε να μεταφερθούν σε χώρο με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης» -και έδειξε και πάλι αντίστοιχες φωτογραφίες. Αφήνουμε τους Έλληνες πολίτες να κρίνουν ποιοί έχουν ευαισθησία και ποιοί υποκρισία, τόνισε ο κ. Πέτσας. Η κυβέρνηση φροντίζει να συνδυάζεται η σφάλεια με ανθρώπινες συνθήκες, συμπλήρωσε.

Πηγή: kathimerini.gr

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»

11:05 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ