pellatv
Live

Κρίση στο ΠΑΣΟΚ

«Δεν χρωστά κανείς σε κανέναν. Δεν διάλεξα εγώ να ξαναμπούμε σε μια εσωστρέφεια που μπορεί να ευνοήσει αντικειμενικά την κυβέρνηση της ΝΔ.» Με τη φράση αυτή ο Γ.Παπανδρέου δίνει τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Σήμερα στα Νέα ο κ. Παπανδρέου τονίζει: «Αυτό που θέλω και απαιτώ είναι να συζητάμε για την ακρίβεια και την καθημερινότητα του πολίτη και τις ευθύνες της ΝΔ -όχι να μιλάμε σήμερα πάλι για τις σχέσεις και ιεραρχίες του ΠΑΣΟΚ. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε μία κίνηση που δημιούργησε ερωτηματικά για την πολιτική βούληση και τη στόχευσή μας. Όμως ή θα το «ξεχνούσα»- υιοθετώντας την αντίληψη ότι κανείς δεν φέρει ευθύνη για το τι λέει και κάνει στο Κίνημά μας- ή θα το αντιμετώπιζα με τη σοβαρότητα που συνάδει για ένα κίνημα που διεκδικεί την εξουσία. Όπως και έκανα.» Παράλληλα, σημειώνει ότι είχε πάντα στενή συνεργασία με τον Κώστα Σημίτη, που σε πολλούς τομείς έφερε συγκεκριμένα και θετικά αποτελέσματα, όπως την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ακολουθήσουν και άλλες διαγραφές, απαντά: «Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των διαγραφών- διότι πιστεύω ότι όλοι μας θέλουμε να υπηρετούμε με την ίδια αγωνία το δημόσιο συμφέρον.»

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:35 - 9η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, Πρόσκληση – Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

13:33 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρη Λιβάνιο για τα αιτήματα των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας

13:30 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών

13:27 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Kατασκευάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία από τη Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. ένα φωτοβολταϊκό πάρκο δυναμικότητας 260 ΚW για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του αμμορυχείου στο Λιτόχωρο

13:26 - Σάκης Αρναούτογλου για την πρόταση προϋπολογισμού της Κομισιόν: Η Συνοχή και η ΚΑΠ δεν θα γίνουν όμηροι της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και των πολιτικών της.

13:25 - Η ΝΙΚΗ κατά της εγκατάστασης ραντάρ στο προϊστορικό μνημείο της Παπούρας στο Ηράκλειο

10:16 - Ολοκλήρωση έργου πυροπροστασίας στα σχολεία του Δήμου Σκύδρας

10:14 - Ο Δήμος Έδεσσας στα «Αγαπήνεια 2025» – Τιμή στον ήρωα Τέλλο Άγρα

10:10 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ της Αιγύπτου

10:08 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα για το Αρδευτικό Σύστημα του Αλμωπαίου