pellatv
Live

Μέχρι το τέλος του έτους η δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Το αργότερο έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα το βράδυ της 17ης προς 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που επικαλείται η «Καθημερινή», η ογκωδέστατη δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια του εμπειρότατου εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος είχε εποπτεύσει και τις πολύμηνες ανακρίσεις.
Ο κ. Ντογιάκος αναμένεται έως το τέλος του μήνα να υποβάλει την πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο δρομολογώντας έτσι τις διαδικασίες για την έναρξη της δίκης το αργότερο ως το τέλος του χρόνου.
Υπενθυμίζεται ότι από τις έρευνες της δικαιοσύνης που πυροδοτήθηκαν ήρθε στο φως σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υπήρξε ογκωδέστατη: χιλιάδες σελίδες, εκατοντάδες βίντεο, αποκαλυπτικές μαρτυρίες. Το κλείσιμο της ανάκρισης από τις ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου βρήκε την υπόθεση με 78 συνολικά κατηγορούμενους, ανάμεσά τους το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Οκτώ από τους δεκαοκτώ βουλευτές της Χ.Α. είναι προσωρινά κρατούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι είναι έξω με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ των προφυλακισμένων οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παπάς, Ηλίας Κασιδιάρης και βέβαια ο Γιώργος Ρουπακιάς που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

newsbeast.gr

Δημοσιεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων

13:05 - Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών -Πληροφορίες για δύο τραυματίες

13:02 - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος στο μπαλκόνι: Ήταν κόκκινο από το κλάμα -Δεν υπήρχε ρεύμα, θλιβερή κατάσταση

12:55 - Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα Μαραθώνα -Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, βγήκε 112 για ετοιμότητα

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα