pellatv
Live

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριάς του

Στον ανακριτή Μυτιλήνης βρίσκεται από τις 11:30 το πρωί της Δευτέρας, ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης μαθήτριάς του στη Μυτιλήνη.

Την ίδια ώρα, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου, έχει κληθεί άλλη μια κοπέλα την οποία επίσης προπονούσε, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλα στόματα.

Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε. Η έρευνα για την αποτρόπαια δράση του θα συνεχιστεί και μετά την απολογία του.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού, που είναι και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, εκτός από τους γονείς του κοριτσιού, έχουν συγκετρωθεί συγγενείς αλλά και φίλοι της οικογένειας και απλοί πολίτες που αποδοκίμαζαν τον φερόμενο ως δράστη, σύμφωνα με το stonisi.gr

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, δικηγόρου Αθηνών κ. Κ. Μαυροειδή στο «Ν» ο πελάτης του ισχυρίζεται ότι είχε ερωτικές επαφές με το παιδί με τη συναίνεση του όμως. Ενώ αρνείται ρητώς την καταγγελλόμενη πράξη του βιασμού στις αρχές του φετινού Ιουλίου στον περιβάλλοντα χώρο των ΕΠΑΛ της Μυτιλήνης.

Νομικοί κύκλοι της Μυτιλήνης πάντως ανέφεραν σήμερα ότι ο 53χρονος Αρχιφύλακας του οποίου η ηλικία είναι τετραπλάσια από αυτή του παιδιού, διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με ένα κοριτσάκι και αυτό είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό. Τέτοιο που προδικάζει την προφυλάκιση του αύριο με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις 2 Αυγούστου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα

11:13 - Προώθηση πρόσκλησης της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Λεπτοκαρυάς και της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ανατολικού Ολύμπου

11:10 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

11:07 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας για τις περιπτώσεις των ακινήτων σε «Φιλιππάκου» (Συνοικία Νέας Τραπεζούντας), «Καψάλη»: «Ηθικό να εξαιρεθούν τα ακίνητα αυτά από την καταβολή τιμήματος εξαγοράς»

10:18 - Σάκης Αρναούτογλου από Λισαβόνα: Η Ευρώπη του αύριο χτίζεται με κοινωνική συνοχή, αξιοπρεπή στέγαση για όλους και φωνή στους Νέους.

10:15 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ του Βασιλείου της Ισπανίας

09:02 - Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

07:11 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

10:40 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ