pellatv
Live

Οδύνη για το θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, για το θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζουμε την οδύνη, τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας για την απώλεια του εξόχου ανδρός και ηγέτη του κυπριακού ελληνισμού, Τάσσου Παπαδόπουλου. Ο Πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος με τη δια βίου πατριωτική δράση του προσέφερε τα μέγιστα στην απελευθέρωση της Κύπρου και στην προάσπιση της ανεξαρτησίας, της ακεραιότητας και της ενότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αγωνίσθηκε για την επίλυση του Κυπριακού με βάση τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο. Επέτυχε την καταξίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας ως ισότιμου μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξασφάλισε την ένταξή της στην ΟΝΕ. Η μαχητικότητά του και οι ασυμβίβαστοι αγώνες του για την Κύπρο ήταν τα στοιχεία που τον διέκριναν, σ’ όλη την πορεία του. Ο Ελληνισμός, με την απώλειά του, έγινε πραγματικά φτωχότερος. Η ελεύθερη συνείδησή του, η αγωνιστικότητα και ο δυναμισμός του εμπνέουν, διδάσκουν, εμψυχώνουν και αποτελούν για όλους σπουδαία παρακαταθήκη».

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών