pellatv
Live

Οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ένα ελληνικό νησί!

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, Arturas Zuokas είπε ότι, η χώρα του θα πρέπει να αγοράσει ένα νησί από την ρημαγμένη από το χρέος Ελλάδα και να το μετατρέψει σε ένα θέρετρο διακοπών για τουρίστες από το κράτος της Βαλτικής.

Ο Zuokas ο οποίος είναι δήμαρχος της πρωτεύουσας Βίλνιους της Λιθουανίας, κάλεσε επιχειρηματίες να προσφέρουν περίπου επτά εκατ. ευρώ ($ 9.3 εκατομμύρια), λέγοντας ότι θα είναι αρκετά για να αποκτήσουν τα δικαιώματα σε ένα ελληνικό νησί.

«Μετά την απόκτηση του νησιού από την κυβέρνηση της Λιθουανίας, δεν θα είναι απλά ένας μοναδικός χώρος για ξεκούραση στη Μεσόγειο για τους πολίτες μας, αλλά και μια μεγάλη παγκόσμια διαφήμιση για τη Λιθουανία», είπε σε δήλωσή του.
Πηγή: emirates247

Δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτωβρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά