pellatv
Live

Οργασμός… συγχωνεύσεων στο Υπουργείο Παιδείας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το υπουργείο Παιδείας, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μετονομάζεται σε Εθνικό Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής και συγχωνεύεται με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας, τον Οργανισμό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και το Ινστιτούτο Ομογένειας και Διαπολιτιστικής Εκπαίδευσης.
Οι υπηρεσίες των τεσσάρων παραπάνω οργανισμών μεταφέρονται στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι, στο ιδιαίτερα... ευρύχωρο κτίριο της οδού Παπανδρέου, όπου όμως σε λίγο θα παρατηρείται συνωστισμός.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου πρόκειται να προτείνει την συγχώνευση του Οργανισμού Διδακτικών Βιβλίων με το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Υπολογιστών, το οποίο έχει αναλάβει την ψηφιακή και εκδοτική υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας.
Από τις πρώτες ημέρες του 2011 θα υπάρξουν περαιτέρω προτάσεις για συγχωνεύσεις υπηρεσιών που υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας, αλλά και σχολικών μονάδων κυρίως στην περιφέρεια.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ