pellatv
Live

Π.Καψής: “Εκλογές στα τέλη Απριλίου” -” Έρχονται διαβολοβδομάδες”

"Ο χρόνος παραμονής της κυβέρνησης είναι ένας με ενάμισι μήνας. Η κυβέρνηση μέσα στον Μάρτιο θα ολοκληρώσει το έργο της και τον Απρίλιο θα γίνουν εκλογές", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής στους δημοσιογράφους και βγήκαν τα κομπιουτεράκια. Σύμφωνα με υπολογισμούς οι εκλογές μπορούν να προσδιοριστούν στις 29 Απριλίου.

Ο κ. Καψής χαρακτήρισε τις 3 επόμενες εβδομάδες "διαβολοβδομάδες" καθώς μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες πρέπει να ολοκληρώσουμε όλο τον κατάλογο υποχρεώσεων σε σχέση με το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Καψής είπε ότι θα γίνουν όποιες αλλαγές χρειάζονται να γίνουν.
Πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι δεν τίθεται θέμα ευρύτατου ανασχηματισμού και οι όποιες αναπληρώσεις γίνουν θα γίνουν όχι από πολιτικά πρόσωπα.

Για τα επεισόδια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα χαρακτήρισε πρωτοφανή και δυσάρεστα και επανέλαβε την έκκληση του πρωθυπουργού για ψυχραιμία και καταλαγή. "Δεν πρόκειται τέτοιου είδους γεγονότα να γίνουν ανεκτά. Δεν υπάρχει θέμα ΜΗ παραμονής του κ. Παπουτσή. Κλήθηκε για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό και να συζητήσουν από κοινού μέτρα που θα αποτρέψουν τέτοια γεγονότα στο μέλλον."

Τέλος, για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είπε ότι : "Καταγράφηκε μια ισχυρή πλειοψηφία. Και μια ισχυρή θέληση της Ελλαδας να παραμείνει χώρα του ευρώ. "

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά