pellatv
Live

Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης
Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαίδευσης η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης σε συνεργασία με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας EMPLOY EDU διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 11.00 π.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων (Μ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι) για τις νέες τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες που δημιουργεί η Τεχνητή Νοημοσύνη για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών.
Η επιλογή σπουδών και σταδιοδρομίας είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι μαθητές/τριες για την πορεία και την μετέπειτα εξέλιξή τους. Η αναζήτηση αυτή αρχίζει ήδη από την Α’ Λυκείου και καταλήγει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.
Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση οι μαθητές/τριες θα πληροφορηθούν για δεδομένα και ευκαιρίες που μπορούν να συνδυάσουν μέσα από τα προγράμματα σπουδών και να οδηγήσουν στην μελλοντική αγορά εργασίας.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:19 - Γιατί το πρώτο διεθνές νόμισμα λέει «Μακεδόνων» στα ελληνικά; (βουλγαρικό δημοσίευμα)

13:13 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-Προσκληση για συσταση Ανοιχτου ΔικτΥου Διαβουλευσης και Σχεδιασμου Αγροτικου Τομεα

13:11 - «Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών»

17:02 - ARGIROS Sold out συναυλία στη ΣΟΦΙΑ – Βουλγαρία

14:28 - Δήμος Έδεσσας-εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο Guillain – Barre (Γκιλέν Μπαρέ)

14:23 - Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που έγινε τον Οκτώβριο του 2017 στη Χαλκιδική

13:31 - 1η θέση σε διαγωνισμό της YMEF κατέκτησε μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Πέλλας

12:33 - Για Απόκριες και Κούλουμα η πυξίδα δείχνει και φέτος Σκύδρα

11:22 - ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

12:35 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ