pellatv
Live

Πάτρα: Κύκλωμα εξαπατούσε πολίτες με τη μέθοδο του τραυματισμού σε τροχαίο

Κύκλωμα που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Το κύκλωμα χρησιμοποιούσε κυρίως την μέθοδο του τραυματισμού σε τροχαίο συγγενικών τους προσώπων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news έχει ήδη συλληφθεί μία γυναίκα Βουλγαρικής υπηκοότητας, ενώ αναζητούνται και άλλα μέλη της συμμορίας που συμμετείχαν στις απάτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το συνολικό ποσό που έχουν αποσπάσει από τα θύματά τους τα μέλη της σπείρας, ξεπερνά τις 120.000 ευρώ, γεγονός που στοιχειοθετεί την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος.

Σε κατ' οίκον έρευνες οι αστυνομικοί βρήκαν χρήματα κοσμήματα και λίρες τα οποία φέρεται η γυναίκα και οι συνεργοί της να έχουν αποσπάσει από τα θύματά τους, τα οποία ως επί το πλείστον ήταν ηλικιωμένοι.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν και άλλες υποθέσεις στις οποίες ενδεχομένως ενέχεται η συλληφθείσα και άλλα πρόσωπα.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

19:34 - ΕΓΓΡΑΦΕΣ (1-6/9) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

19:32 - Μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την εκδημία του π. Ιωάννη Τσαρούχα

19:28 - Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο διδακτήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων

19:26 - ΕΔΕΣΣΑ ΤΟ KΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ θεατρική παράσταση Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025

19:22 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ

10:55 - Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου πραγματοποίησε περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα.

10:52 - Ανακοίνωση: Κανονικά, βάσει προγράμματος, η αποκομιδή απορριμμάτων την Παρασκευή 15 Αυγούστου