pellatv
Live

«Ψήνεται» τριμερής Τσίπρα-Μέρκελ-Νταβούτογλου για το προσφυγικό

Τριμερής συνάντηση κορυφής μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας -Τουρκίας ετοιμάζεται στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, γίνονται ήδη οι τελικές διαβουλεύσεις με στόχο η τριμερής να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, στις Βρυξέλλες.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ και ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουν τα δεδομένα έτσι όπως διαμορφώνονται από την αύξηση των προσφυγικών ροών στη χώρα μας και με φόντο τη σκληρή στάση που κρατούν χώρες όπως αυτές των δυτικών Βαλκανίων και η Αυστρία.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαρτίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».