pellatv
Live

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προμηθεύτηκε την κεταμίνη, από συγγενικό της πρόσωπο «μπλεγμένο» στα ναρκωτικά;

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Πιθανό να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από συγγενικό πρόσωπο που ήταν μπλεγμένο με ναρκωτικά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αχαϊκή Πολιτεία», νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θάνατο των τριών παιδιών, πως συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που ήταν μπλεγμένο στο παρελθόν με ναρκωτικά στην Πάτρα, είναι πιθανό να της προμήθευσε την κεταμίνη.

Όπως είναι γνωστό η κεταμίνη, γνωστή και ως specialK, αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν «στην μόδα» για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς, κατά κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα είχε τον τρόπο να προμηθευτεί αυτή την ουσία από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια του, εν διαστάσει συζύγου της.

Αρχικά, ειπώθηκε ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζονται ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του. Όμως μέχρι σήμερα και παρά τις έρευνες που έχουν γίνει δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ερωτήματα για το πως η κατηγορούμενη προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Η κεταμίνη είναι η ουσία που βρήκαν οι ιατροδικαστές στην άτυχη Τζωρτζίνα μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε, ενώ παράλληλα οι γιατροί βρήκαν και δεύτερη ύποπτη ουσία που χορηγήθηκε στο 9χρονο κορίτσι.

Τα ερωτήματα που εγείρονται, είναι πώς μία μητέρα, μπορεί να βρήκε την κεταμίνη, να προμηθεύτηκε την ουσία που δίνεται μόνο σε γιατρούς και με πολύ συγκεκριμένα ιατρικά πρωτόκολλα και να την χορήγησε στην άτυχη κόρη της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν σε κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές για την κεταμίνη

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές, όπως είναι γνωστό ψάχνουν στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις απαντήσεις για την κεταμίνη.

Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη κατηγορούμενη για φόνο. Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεών της.

Επαφές στα social media, αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων από καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στην μικρή Τζωρτζίνα, μέχρι τελικά να καταφέρει να της πάρει τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 4 Απριλίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους