pellatv
Live

Συνάντηση με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια

Τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια , συνάντησαν  το πρωί της Τρίτης η Γραμματέας Εθελοντισμού της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Βασίλης Παπαχρήστος.
Ο Υπουργός τόνισε  τη μεγάλη συμβολή των εθελοντών στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και σε άλλες επεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας, με το πρόγραμμα εκπαίδευσής τους να ακολουθεί όλους τους απαραίτητους κανόνες ώστε οι ίδιοι να αποτελούν σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας στην αντιμετώπιση κρίσεων.
Άλλωστε η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη,  σε μια εποχή με ακραία φαινόμενα λόγω της Κλιματικής Κρίσης και της Κλιματικής Αλλαγής

Γνωρίζοντας την ευαισθησία του Υπουργού σε θέματα που αφορούν την υγεία, προτείναμε την συνεργασία του Υπουργείου με  τους δυο συλλόγους που ασχολούνται με την εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και το «Χάρισε Ζωή», ώστε οι απόφοιτοι των Ακαδημιών της Πυροσβεστικής, να ενημερώνονται για τη σπουδαιότητα της δωρεάς και αν το επιθυμούν, να εγγράφονται στην παγκόσμια τράπεζα εθελοντών δοτών .
Ο Υπουργός έκανε δεκτό το αίτημα και δεσμεύτηκε να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη συνεργασία, τονίζοντας πως το Πυροσβεστικό Σώμα εκτός από το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού στο πεδίο, επιδεικνύει κοινωνική προσφορά και σε άλλους τομείς.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη