pellatv
Live

Ταλαιπωρία για όσους μετακινηθούν με τρένα τη Μ. Εβδομάδα

Τρίωρες στάσεις εργασίας αλλά και απεργία μέσα στη Μ. Εβδομάδα αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Συγκεκριμένα Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν τρίωρες στάσεις εργασίας ενώ το Μ.Σάββατο, την Κυριακή καθώς και τη Δευτέρα του Πάσχα οι σιδηροδρομικοί αποφάσισαν 24ωρες απεργίες.

Μεγαλύτερη διάρκεια θα έχει η απεργία στα εμπορικά τρένα καθώς αυτή θα διαρκέσει όλη τη Μ. Εβδομάδα. Οι σιδηροδρομικοί διαμαρτύρονται γιατί δεν έχει υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ των διοικήσεων και της ομοσπονδίας τους ενώ μεταξύ των άλλων ζητούν προσλήψεις καθώς και να μην προχωρήσουν οι προγραμματισμένες ιδιωτικοποιήσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:48 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις άδικες χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών

10:45 - Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στον δρόμο Κασσάνδρειας – Κρυοπηγής στο πλαίσιο του έργου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Κασσάνδρας

10:44 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου ένα τμήμα της επαρχιακής οδού στην Καρίτσα λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου άρδευσης

10:43 - Λάκης Βασιλειάδης: Οριοθετήθηκαν οι περιοχές της ΠΕ Πέλλας για αποζημίωση των επιχειρήσεων που επλήγησαν (Αλμωπία, Σκύδρα, Αραβησσός)

10:39 - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος στην Πέλλα ξεκινάει με την ορθολογική διαχείριση των σκουπιδιών»

10:31 - Δυναμική συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση “Summer Fancy Food Show” στη Νέα Υόρκη

10:28 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Η Ελλάδα δεν ξεχνά – τίποτα δεν ξεχνιέται.

10:25 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλιματιζόμενοι χώροι ανοιχτοί στο κοινό τις ημέρες του καύσωνα – Οδηγίες πρόληψης των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών

10:16 - Επίσκεψη του Δημάρχου Πέλλας στην Κοινότητα Αθύρων – Παρακολούθηση εργασιών και καταγραφή προβλημάτων

13:35 - 9η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, Πρόσκληση – Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου