pellatv
Live

θέματα ακρίβειας και πώλησης του ΟΤΕ

Τα θέματα της ακρίβειας και της πώλησης του ΟΤΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, κατά τη χθεσινή συζήτηση της επερώτησης 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ακρίβεια και απαντώντας στις επικρίσεις τους για «ανύπαρκτη πολιτική της κυβέρνησης που οδήγησε -όπως υποστήριξαν- σε ασύδοτη αγορά», τους κατηγόρησε για «επιλεκτική παρουσίαση τιμών και για αναπόδεικτους ισχυρισμούς».

«Κανένα πρόβλημα δυσλειτουργίας της αγοράς δεν μπήκε κάτω από το χαλί της ωραιοποίησης. Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε ανοικτό μέτωπο με τα συμφέροντα που εσείς εγκαθιδρύσατε» τόνισε ο κ. Βλάχος, σημειώνοντας ότι το 2004 παρέλαβε ένα διαλυμένο υπουργείο Εμπορίου. Ταυτόχρονα κάλεσε κόμματα και φορείς να συνεργαστούν στην αντιμετώπιση μιας δύσκολης, όπως τη χαρακτήρισε, στιγμής λόγω της διεθνούς συγκυρίας και να καταθέσουν προτάσεις.
Από την πλευρά τους οι επερωτώντες βουλευτές, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι οδήγησε τους εποπτικούς και ελεγκτικούς μηχανισμούς σε διάλυση, με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι κερδοσκόποι.

Ο κ. Παπουτσής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Θ.Ρουσόπουλου σχετικά με την παραχώρηση του 60% των μετοχών του ΟΤΕ επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για παραπλανητικούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς της ΝΔ.
«Με επιδεξιότητα αποκρύπτει η κυβέρνηση της ΝΔ το νόμο του ΠΑΣΟΚ, που κατοχύρωσε το 33% των μετοχών του ΟΤΕ αλλά και το μάνατζμεντ του Οργανισμού, που παρέμεινε στο ελληνικό δημόσιο», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Παράλληλα κάλεσε την κυβέρνηση «να σταματήσει αμέσως τις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο και το ξεπούλημα του ΟΤΕ».

Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών