pellatv
Live

θέματα ακρίβειας και πώλησης του ΟΤΕ

Τα θέματα της ακρίβειας και της πώλησης του ΟΤΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, κατά τη χθεσινή συζήτηση της επερώτησης 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ακρίβεια και απαντώντας στις επικρίσεις τους για «ανύπαρκτη πολιτική της κυβέρνησης που οδήγησε -όπως υποστήριξαν- σε ασύδοτη αγορά», τους κατηγόρησε για «επιλεκτική παρουσίαση τιμών και για αναπόδεικτους ισχυρισμούς».

«Κανένα πρόβλημα δυσλειτουργίας της αγοράς δεν μπήκε κάτω από το χαλί της ωραιοποίησης. Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε ανοικτό μέτωπο με τα συμφέροντα που εσείς εγκαθιδρύσατε» τόνισε ο κ. Βλάχος, σημειώνοντας ότι το 2004 παρέλαβε ένα διαλυμένο υπουργείο Εμπορίου. Ταυτόχρονα κάλεσε κόμματα και φορείς να συνεργαστούν στην αντιμετώπιση μιας δύσκολης, όπως τη χαρακτήρισε, στιγμής λόγω της διεθνούς συγκυρίας και να καταθέσουν προτάσεις.
Από την πλευρά τους οι επερωτώντες βουλευτές, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι οδήγησε τους εποπτικούς και ελεγκτικούς μηχανισμούς σε διάλυση, με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι κερδοσκόποι.

Ο κ. Παπουτσής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Θ.Ρουσόπουλου σχετικά με την παραχώρηση του 60% των μετοχών του ΟΤΕ επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για παραπλανητικούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς της ΝΔ.
«Με επιδεξιότητα αποκρύπτει η κυβέρνηση της ΝΔ το νόμο του ΠΑΣΟΚ, που κατοχύρωσε το 33% των μετοχών του ΟΤΕ αλλά και το μάνατζμεντ του Οργανισμού, που παρέμεινε στο ελληνικό δημόσιο», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Παράλληλα κάλεσε την κυβέρνηση «να σταματήσει αμέσως τις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο και το ξεπούλημα του ΟΤΕ».

Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:11 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ

13:09 - Αυγενάκης για την παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας: Στόχος μας η προστασία των τοπικών οικοσυστημάτων και η διασφάλιση της τροφικής επάρκειας

13:07 - 25 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά

13:03 - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (1-20 ΙΟΥΝΙΟΥ) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

13:02 - Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στην αυριανή παρουσίαση της βραβευμένης εικαστικής εγκατάστασης «Spectators in a Ghost City»

12:59 - Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φλώρινα

12:52 - Θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γιαννιτσών – Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κρώμνη

12:50 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Επετειακές εκδηλώσεις στη Νέα Έφεσο προς τιμήν της Α.Θ. Παναγιότητος Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με θέμα «Είκοσι έτη συναντήσεων & συμπροσευχών στις εκκλησίες των Αλησμόνητων Πατρίδων»

12:47 - Καλεντάρι αγώνων Δημοτικών σχολείων

09:00 - ΔΕΥΑΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΙΔΑΙΑ