pellatv
Live

Το τελικό «πράσινο φως» δίνει το EuroWorking Group

«Ευρεία συμφωνία» επί της εφαρμογής των προαπαιτούμενων από την Ελλάδα έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο του EuroWorking Group, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γερούν Ντάισελμπλουμ. Εντούτοις, ζητήθηκαν από την Αθήνα επιπλέον διευκρινίσεις σε επιμέρους θέματα και η τελική συμφωνία σε επίπεδο EWG αναμένεται το Σάββατο.

Η έκθεση αξιολόγησης του κουαρτέτου προς το EuroWorking Group και την Κομισιόν για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ και την αποδέσμευση των 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών ήταν θετική μετά την ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Το τελικό πράσινο φως για την εκταμίευση των 2+10 δισ. ευρώ αναμένεται να ανάψει το Eurogroup, το οποίο έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση τη Δευτέρα, και κατόπιν την τελική απόφαση θα λάβει την ίδια ημέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM).

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:17 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα για διάρρηξη οχήματος που έγινε σε περιοχή της Πιερίας

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα