pellatv
Live

Τους τσάκωσαν με το αγριογούρουνο στα χέρια

Με οπλισμό που θα ζήλευαν και επαγγελματίες, τον οποίο πάντως δεν είχαν φροντίσει να δηλώσουν, βγήκαν για παράνομο κυνήγι αγριόχοιρου δυο λαθροθήρες στην περιοχή του δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων. Όμως, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν το θήραμά τους, αφού πιάστηκαν στα πράσα από τους θηροφύλακες.

Οι θηροφύλακες της 5ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας που περιπολούσαν στην περιοχή, άκουσαν έναν πυροβολισμό μέσα στη νύχτα και έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί. Ακολουθώντας τα ίχνη που άφηναν πίσω τους οι λαθροκυνηγοί, έφτασαν κοντά σε ένα αγροτικό που κινούνταν ύποπτα με ένα νεκρό ζώο φορτωμένο στην καρότσα. Το ακολούθησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή.

Τα ίχνη των λαθροκυνηγών οδηγούσαν στο παλιό Κοινοτικό κτίριο της περιοχής, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τους δυο δράστες να έχουν ξεκινήσει την εκδορά ενός αγριόχοιρου βάρους 40 κιλών και τους συνέλαβαν. Τα αδήλωτα όπλα τους κατασχέθηκαν, όπως και το αγριογούρουνο που θα δοθεί σε πλειστηριασμό σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών