pellatv
Live

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νταλίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα -1 νεκρός, 5 τραυματίες [εικόνες]

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι, λίγο πριν τον κόμβο Νεάπολης, στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και έπεσε στο αντίθετο ρεύμα. Ο συνοδηγός της νταλίκας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και πέντε ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν,  οι δυο εκ των οποίων σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, το φορτηγό το οποίο κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο, στο ρεύμα προς τα δυτικά, ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως, ανετράπη και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Το φορτηγό συγκρούστηκε με άλλα δύο διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ένα άτομο που επέβαινε στο φορτηγό και να τραυματιστούν άλλα πέντε, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Λόγω του δυστυχήματος, η τροχαία έκλεισε όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό, στο ρεύμα προς τα ανατολικά.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ