pellatv
Live

Τρία βραβεία για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το “Tourism Award”

Ένα χρυσό και δύο ασημένια βραβεία απέσπασε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον πιο σημαντικό διαγωνιστικό θεσμό της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα που είναι ο «Tourism Award», επιβεβαιώνοντας ότι και φέτος αποτελεί μια από τις πρωταθλήτριες της τουριστικής σεζόν.

 

Ένα χρυσό και δύο ασημένια βραβεία απέσπασε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον πιο σημαντικό διαγωνιστικό θεσμό της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα που είναι ο «Tourism Award», επιβεβαιώνοντας ότι και φέτος αποτελεί μια από τις πρωταθλήτριες της τουριστικής σεζόν.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έλαβε το χρυσό βραβείο για το βίντεο της καμπάνιας «Do Something Great», καθώς  και δυο ασημένια βραβεία για τις κατηγορίες του τουριστικού προορισμού και της καμπάνιας τουριστικής προβολής, διακρίσεις που επιβραβεύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της κεντρικής Μακεδονίας, με τελικό στόχο τον 12μηνο τουρισμό. Για το σκοπό αυτό η διοίκηση της Περιφέρειας εκπονεί και υλοποιεί κάθε χρόνο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τουριστικής προβολής με συμμετοχή στους σημαντικότερους εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις τουρισμού, προσεγγίζοντας νέες αγορές και στόχους με απόλυτη επιτυχία.

 

Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, τα βραβεία παρέλαβε από τα χέρια της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη και του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος.

 

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει εργαστεί πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια για την τουριστική προβολή του προορισμού και έχει επενδύσει αξιόλογους πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα για να πετύχει την αναγνωρισιμότητα ως brand destination της Κεντρικής Μακεδονίας που είναι και ο βασικός πυλώνας του στρατηγικού της σχεδιασμού. Με την νέα μας καμπάνια φιλοδοξούμε ο προορισμός μας να αναδειχθεί και να τοποθετηθεί υψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών της χώρας μας και να διεκδικήσουμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι του εισερχόμενου τουρισμού. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού εργαζόμαστε μεθοδικά και στοχευμένα, προσεγγίζοντας πιο μακρινές αγορές εκτός από τις ευρωπαϊκές, όπως είναι η Μέση Ανατολή και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με τοπικές και εθνικές συνέργειες και προβάλλοντας κυρίως θεματικά προϊόντα όπως η κρουαζιέρα και ο τουρισμός πολυτελείας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος.

 

Πηγή

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:02 - Δικαίωση των Εκπαιδευτικών Ειδικών Κατηγοριών μετά από τις Παρεμβάσεις της ΝΙΚΗΣ

10:49 - Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Σκύδρας για την Κύπρο

10:47 - Δήμος Έδεσσας: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

10:46 - Χωρίς πρόγραμμα ο Δήμος Έδεσσας για το πολιτιστικό καλοκαίρι – Η Έδεσσα στο προσκήνιο χάρη σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες

10:42 - Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

10:40 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο Λιτόχωρο (ΒιΠε, αθλητικό κέντρο, Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου)

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»

10:15 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιδήμαρχο και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου: Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό

10:14 - Νατσιός: «Η οικογενειοκρατία ταυτίζεται με τη διαφθορά και τη διαπλοκή»