pellatv
Live

Υπογραφή σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για την υπογραφή σύμβασης προϋπολογισμού 2.500.000 εκατ. €

Τη σύμβαση για το έργο «Βελτίωση – Επισκευή Υφιστάμενων Οδοστρωμάτων Οδικού Δικτύου ΠΕ Πέλλας: (α) Τμήματα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Φλώρινα και (β) της Επαρχιακής Οδού 3, διασταύρωση με Εθνική Οδό 2 (πλησίον Ριζαρίου) – Σεβαστειανά – Σκύδρα – Ριζό – όρια Π.Ε. Πέλλας» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, μαζί με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Δημήτρη Καιρίδη.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.500.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Οι πόροι αυτοί εντάσσονται σε μια συνολική χρηματοδότηση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου μετά από προσπάθειες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ενώ, μετά από συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά εξασφάλισε περί τα 2.500.000,00 € για εργασίες στο οδικό δίκτυο και αναμόρφωση τμημάτων του, στην Π.Ε. Πέλλας.

Επισημαίνεται ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας είναι η πρώτη Περιφερειακή Ενότητα που υπέγραψε την εν λόγω σύμβαση ώστε, άμεσα ο ανάδοχος να ξεκινήσει τις εργασίες που προβλέπονται.

Η κα. Αηδονά, στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης τόνισε: «Καταφέραμε και υπογράψαμε πρώτοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000,00 € για τη βελτίωση – επισκευή τμημάτων του υφιστάμενου οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας. Το έργο το παρακολουθούμε στενά από την πρώτη στιγμή και μέχρι την υλοποίηση του σε λίγους μήνες. Ευχαριστώ τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων για την καλή συνεργασία που έχουμε για την πρόοδο όλων των έργων που υλοποιούμε. Σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες υπογραφές συμβάσεων που θα ‘ανοίξουν το δρόμο’ για την πραγματοποίηση των παρεμβάσεων που έχουμε προγραμματίσει».

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους