pellatv
Live

Ευκαιρίες εργασίας για επαγγελματίες επεξεργασίας μετάλλου στην Γερμανία

Η εκδήλωση ευρέσεως εργασίας «Your Mellon Event» έρχεται για ακόμη μία φορά στην Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου οι επαγγελματίες που ειδικεύονται στην επεξεργασία μετάλλου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκπροσώπους γερμανικών εταιριών του κλάδου και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, ζητούνται συγκολλητές, μηχανικοί και εφαρμοστές, οι οποίοι καλούνται σε μία «speed-dating» συνέντευξη, όπου θα χρειαστεί να δείξουν στην πράξη τις γνώσεις τους χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό του κέντρου που θα υλοποιηθεί η εκδήλωση.

Το νέο «Your Mellon Event» θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο συγκόλλησης και κοπής μετάλλων Μ. ΤΖΙΓΚΑ & ΣΙΑ ΟΕ επί της οδού Γιαννιτσών 156 στην Θεσσαλονίκη, από τις 10:00 έως τις 16:00.

Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν γερμανικά, καθώς οι συνεντεύξεις θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή επαγγελματία διερμηνέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση για συνέντευξη συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο: https://yourmellon.com/εκδηλώσεις

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Όσοι επαγγελματίες προσληφθούν και επιθυμούν να μάθουν τη γερμανική γλώσσα, θα μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους καθηγητές γερμανικών της Your Mellon Education και να επιλέξουν ανάμεσα στα πακέτα διαδικτυακών μαθημάτων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

  • Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
  • Τοποθεσία: ΤΖΙΓΚΑ & ΣΙΑ ΟΕ, Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσών 156
  • Ώρες: 10:00 – 16:00
  • Φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος: https://yourmellon.com/εκδηλώσεις

Σχετικά με την Your Mellon

Η Your Mellon είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται στην Γερμανία. Η εταιρεία δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας www.yourmellon.com, που συνδέει άμεσα και εύκολα εργαζόμενους με επιχειρήσεις από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η πλατφόρμα σήμερα διαθέτει περισσότερους από 20.000 εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν αγγελίες εργασίας στον τομέα ενδιαφέροντος τους. Το yourmellon.com προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με εργοδότες, την εύρεση μοναδικών ευκαιριών εργασίας καθώς και τη δημιουργία αίτησης, γρήγορα, εύκολα και απλά!

Σχετικά με τα Your Mellon Events

Η εταιρεία Your Mellon διοργανώνει αποκλειστικές εκδηλώσεις για άτομα που ψάχνουν εργασία και εταιρείες που αναζητούν εργατικό δυναμικό. Προσφέρουμε και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να συναντήσουν τους κατάλληλους υποψηφίους ή εταιρείες σε μια διαδικασία “Speed Dating ”. Τα Your Mellon Events είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:57 - Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

11:52 - Παραστάτη καραγκιόζη στα Γιαννιτσά

11:35 - Στα πάτρια εδάφη αναπαύεται πλέον ο ήρωας της Κύπρου Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης από την Κρύα Βρύση -Υποδοχή των λειψάνων του με τιμές από τον Ελληνικό Στρατό και το Δήμο Πέλλας!

11:27 - Λάκης Βασιλειάδης: «Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος».

11:24 - Παρών στις πυρκαγιές στους πρόποδες του Πάικου ο Δήμαρχος Πέλλας – «Ιδιαίτερη προσοχή από όλους»

16:12 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

15:09 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

15:07 - Ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

11:01 - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών την Τετάρτη26 Ιουνίου 2024

15:56 - Κλιματιζόμενοι χώροι για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τον καύσωνα