pellatv
Live

Σε νέο σπίτι 1.000 τ.μ. η Μενεγάκη με τον Ματέο

Στο Καστρί, σε μια βίλα 1.000 τ.μ., ετοιμάζονται να μετακομίσουν το επόμενο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα να μετακομίσει από τη βίλα των Μελισσίων, που είχε χτίσει η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο και αποτελεί σημείο τριβής μεταξύ τους ακόμη και σήμερα, χρόνια μετά την έκδοση του διαζύγιου τους, στο Καστρί, στο υπερπολυτελές σπίτι που ετοιμάζουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», που έδειξε εικόνες από το εξωτερικό, τη βίλα επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος. Το σπίτι είναι φωτεινό, με μεγάλους χώρους, κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπάνιο, ενώ διαθέτει καταπράσινο κήπο, πισίνα και εκπληκτική θέα.

Πρόκειται για μια βίλα εντελώς διαφορετικής αισθητικής από αυτή που μένει αυτή τη στιγμή το ζευγάρι, καθώς η βίλα των Μελισσίων είναι σε κλασικές γραμμές με παραδοσιακά στοιχεία, ενώ αυτή στο Καστρί με εμφανείς μίνιμαλ επιρροές. Η δεύτερη διαφορά εντοπίζεται στο γεγονός ότι ναι μεν η μητέρα, ο πατριός και ο αδελφός της παρουσιάστριας θα πάνε και αυτοί στο Καστρί, ωστόσο δεν θα μείνουν στο ίδιο σπίτι με το ζευγάρι, αλλά σε άλλο που χτίζεται ταυτόχρονα, στο ίδιο πάντα οικόπεδο.

Στο site του γνωστού αρχιτέκτονα υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω βίλα, που βρίσκεται όπως αναγράφεται στην Εκάλη, ωστόσο δεν διευκρινίζεται το πότε έχει χτιστεί κτλ.

Το περιοδικό Yes πριν καιρό είχε γράψει ότι δεν πρόκειται για ένα σπίτι που το ζευγάρι έχτισε εξαρχής αλλά ένα ήδη υπάρχον σπίτι που έχει φτιάξει ο γνωστός αρχιτέκτονας, το οποίο το ζευγάρι αγόρασε και ανακαίνισε πλήρως.



Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας