pellatv
Live
  • Τοπικά
  • Αγροτικά
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Αθλητικά
  • Πολιτισμός
  • Τεχνολογία
  • Επιστήμη
  • Εργασία
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Lifestyle
  • Ταξίδια
  • Αστυνομικό Δελτίο

Δηλώσεις COVID Ιανουαρίου- ανοιχτή η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ μέχρι τις 10 Μαρτίου

Η πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή έως τις 10 Μαρτίου ενώ μέχρι τις 9 Μαρτίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εκ νέου επεξεργασία των Δηλώσεων COVID Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις των σχετικών αποφάσεων.

Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας για την υποβολή δηλώσεων Covid Ιανουαρίου, που πρέπει να υποβάλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Η πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή έως τις 10 Μαρτίου ενώ μέχρι τις 9 Μαρτίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εκ νέου επεξεργασία των Δηλώσεων COVID Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις των σχετικών αποφάσεων.

Εν τω μεταξύ μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα:

-Για τους δικαιούχους, θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματική πληρωμή για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

-Για τους λοιπούς ιδιοκτήτες που έχουν υποβάλει δηλώσεις COVID, θα αποσταλεί από την ΑΑΔΕ ενημέρωση σχετικά με τους λόγους, για τους οποίους δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η δήλωσή τους.

-Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, η ΑΑΔΕ θα ανοίξει εκ νέου την πλατφόρμα για την υποβολή των δηλώσεων COVID, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους ιδιοκτήτες ακινήτων να διορθώσουν σφάλματα για τους μήνες Μάρτιο 2020 – Δεκέμβριο 2020.

Ταυτόχρονα, οι ιδιοκτήτες που τυχόν δεν επικαιροποίησαν τις δηλώσεις πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακίνητης περιουσίας μέχρι 15/2/2021, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να το πράξουν χωρίς πρόστιμο.

-Εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου, θα ανοίξει η πλατφόρμα των δηλώσεων COVID για τα μισθώματα μηνός Φεβρουαρίου 2021.

-Μέχρι τις 16/3/2021, αναμένεται να έχουν διενεργηθεί περαιτέρω συμψηφισμοί με φορολογικές υποχρεώσεις για τους μήνες Μάρτιο έως Οκτώβριο 2020.

-Η πρώτη πληρωμή για τα μισθώματα Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου.

Παράλληλα, εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου, θα ανοίξει η πλατφόρμα των δηλώσεων COVID για τα μισθώματα μηνός Φεβρουαρίου.

Πηγή : dikaiologitika.gr

Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαρτίου, 2021


Σχόλια

  • Μάιος 2025
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « Απρ    

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:22 - Αφιερωμένο στη Μακεδονία το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Δίου-Ολύμπου «Τάκης Μακρής» την Κυριακή 18 Μαΐου στο Λιτόχωρο με τη συμμετοχή 13 πολιτιστικών συλλόγων

10:20 - Κατάθεση Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Λάκη Βασιλειάδη για τις Βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2024: «Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την αγροτική μας οικονομία με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος»

10:16 - Λουδίας: Το «Σημείο Μηδέν» παίρνει μπροστά

10:12 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

09:23 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς την Παρασκευή 16 Μαΐου

09:17 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ – ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:08 - Μαθήματα μηχανολογίας για γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ) από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Π.Ε. Πιερίας την Τρίτη 13 Μαΐου στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025


Δραστηριότητες

  • Κωπηλατικό κέντρο Λουδία
  • Πεζοπορεία - Περιήγηση
  • Τοξοβολία
  • kayak
  • Ιππασία
  • Parapente
  • Πίστα Moto cross
  • Κατάβαση Μογλενίτσας (rafting)

Μνημεία και Ιστορία

  • Ιστορία Έδεσσας
  • Ιστορία Γιαννιτσών
  • Ιστορία της Αλμωπίας
  • Μουσείο Νερού
  • Λουτρό Μ. Αλεξάνδρου
  • Αγιος Αθανάσιος
  • Λίμνη των Γιαννιτσών

Νομός Πέλλας

  • Ιστορία
  • Αρχαία Πέλλα
  • Τοπικά Προϊόντα
  • Γιαννιτσά
  • Πέλλα
  • Κρύα Βρύση
  • Σκύδρα
  • Αριδαία
  • Aρνισσα
  • Eδεσσα

Φυσικές Ομορφιές

  • Βόρρας - Καϊμάκτσαλαν
  • Καταρράκτες Έδεσσας
  • Λουτράκι - Λουτρά
  • Υδροβιότοπος Άγρα
  • Λίμνη Βεγορίτιδα
  • Πηγές Λουτρακίου (Πόζαρ)
  • Μαύρο Δάσος

Copyright © 2019 PellaTv - All rights reserved. | Created by www.aneveno.com |
  • Διαύγεια
  • Όροι Χρήσης
  • Πληροφορίες Νομού Πέλλας
  • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  • Στοιχεία Επικοινωνίας