pellatv
Live

Μείωση στα επιτόκια καταθέσεων της Εθνικής Τράπεζας

Τη μείωση των επιτοκίων καταθέσεων ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, σε συνέχεια της απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για περικοπή του βασικού επιτοκίου του ευρώ κατά 5 μονάδες βάσης στο 0%.

Το νέο τιμολόγιο τίθεται σε εφαρμογή από την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016. Οι μειώσεις είναι περιορισμένες, κατά μέσο όρο 0,02 της μονάδας.

Επισημαίνεται ότι η μείωση του βασικού επιτοκίου της ΕΚΤ, κατά 0,05 της μονάδας, έχει ήδη ενσωματωθεί στα επιτόκια των δανειακών και καταθετικών λογαριασμών που συμβατικά συνδέονται με αυτό.

Αναλυτική πληροφόρηση, αναφορικά με τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων σε ισχύ, παρέχεται στα Καταστήματα και την ιστοσελίδα της Τράπεζας .

Σημειώνεται πως σε ανάλογες μειώσεις στα επιτόκιά τους έχουν προχωρήσει η Τράπεζα Πειραιώς και η Eurobank από τον περασμένο μήνα.

Ο τρέχον κύκλος περικοπών θα κλείσει με τις μειώσεις επιτόκιων που έχει ήδη προαναγγείλει η Alpha Bank και θα εφαρμοστούν στις 21/5.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .