pellatv
Live

ΟΠΕΚΑ: Σήμερα καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα

Σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα των δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η πληρωμή αφορά είτε δικαιούχους που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση με γνωμάτευση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) είτε για νέα παροχή που χορηγείται για πρώτη φορά είτε για παράταση παροχής για την οποία έληξε η γνωμάτευση.
Επίσης αφορά δικαιούχους οι οποίοι εξετάστηκαν από τις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές και ενημερώθηκε ηλεκτρονικά η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ με το αποτέλεσμα της γνωμάτευσης.

Η επόμενη πληρωμή θα πραγματοποιηθεί για όλους τους δικαιούχους πριν από το Πάσχα και θα αφορά τους μήνες έως και τον Απρίλιο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με sms στο κινητό τηλέφωνο.

iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 5 Απριλίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:08 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12:06 - Γιάννης Βρούτσης: «Ισχυρά κοινωνικά πρότυπα οι αθλητές – Αναγκαία η συμμετοχή τους στο διοικητικό γίγνεσθαι»

12:04 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου