pellatv
Live

Πετρόπουλος: Το Φεβρουάριο ανοίγει η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις

Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο μπαίνει σε λειτουργία η πλατφόρμα για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στη ρύθμιση των 120 δόσεων, για οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία που δεν είναι πάνω από 20.000 ευρώ και σε κάθε περίπτωση δεν υπερβαίνουν τις 50.000 ευρώ, ανέφερε σε συνέντευξή του το μεσημέρι της Πέμπτης ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Τάσος Πετρόπουλος.

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ για το 2017 θα ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από την επόμενη βδομάδα αρχίζει η ηλεκτρονική διαδικασία για τη χορήγηση προσωρινής σύνταξης μέσα σε δυο εβδομάδες. Μάλιστα ο κ. Πετρόπουλος είπε ότι ο στόχος είναι οι συντάξεις ως το 2020, να εκδίδονται μόλις σε ένα μήνα.

Πηγη:zougla.gr

Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιανουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:39 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη

12:36 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:34 - ΠΕΔΚΜ: Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

12:31 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου: Ανοίγει η πρόσκληση για χρηματοδότηση στους δήμους της ΠΕ Πέλλας – «Δράση περιβαλλοντικό ισοζύγιο»: «Περισσότεροι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι στα Γιαννιτσά»

12:28 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

10:48 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις άδικες χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών

10:45 - Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στον δρόμο Κασσάνδρειας – Κρυοπηγής στο πλαίσιο του έργου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Κασσάνδρας

10:44 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου ένα τμήμα της επαρχιακής οδού στην Καρίτσα λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου άρδευσης

10:43 - Λάκης Βασιλειάδης: Οριοθετήθηκαν οι περιοχές της ΠΕ Πέλλας για αποζημίωση των επιχειρήσεων που επλήγησαν (Αλμωπία, Σκύδρα, Αραβησσός)

10:39 - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος στην Πέλλα ξεκινάει με την ορθολογική διαχείριση των σκουπιδιών»