pellatv
Live

Απόστολος Φάκκας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Αλληλεγγύη”

Απόστολος Φάκκας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη "Αλληλεγγύη"
και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Απόστολο Τζιτζικώστα
Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες...
Ως δημοτικός σύμβουλος και από θέσεις ευθύνης τα τελευταία χρόνια προσπάθησα και έδωσα, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που μου ανατέθηκαν, τον καλύτερο εαυτό μου στον δήμο Πέλλας. Με μεράκι, συνέπεια και μεθοδικότητα πιστεύω ότι τίμησα την ψήφο και την προτίμηση των πολιτών. Θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια οι συνδημότες μου και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό.
Υπάρχουν όμως στη ζωή κάθε ανθρώπου σταυροδρόμια, έρχονται στιγμές για κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις. Οι προκλήσεις γίνονται ακόμη μεγαλύτερες...
Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες...
Γνωρίζω και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατά την διάρκεια των θητειών του Απόστολου Τζιτζικώστα. Για αυτό, με την εμπειρία που απόκτησα, θέλω να συμβάλλω από τη θέση του αιρετού στον σχεδιασμό που γίνεται για τα επόμενα χρόνια ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη η πορεία του τόπου που αγαπώ, να δικεδικήσουμε και να υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα!
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει αποδείξει περίτρανα ότι υπηρετεί την δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και ήθος.
Η πρότασή του να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είναι άκρως τιμητική και την αποδέχθηκα ώστε να συνεισφέρω στον αγώνα αυτό με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε έχω μάθει να κάνω τα τελευταία χρόνια στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.
Για τους παραπάνω λόγους στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου ζητώ να είστε μαζί μου, να συμπαραταχθείτε στον αγώνα μας για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας, σας ζητώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου στο νέο κύκλο που ανοίγει για μένα, ώστε να εκπροσωπήσω όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά την Πέλλα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επόμενη πενταετία!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Απόστολος Φάκκας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη "Αλληλεγγύη"
και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:57 - Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

11:52 - Παραστάτη καραγκιόζη στα Γιαννιτσά

11:35 - Στα πάτρια εδάφη αναπαύεται πλέον ο ήρωας της Κύπρου Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης από την Κρύα Βρύση -Υποδοχή των λειψάνων του με τιμές από τον Ελληνικό Στρατό και το Δήμο Πέλλας!

11:27 - Λάκης Βασιλειάδης: «Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος».

11:24 - Παρών στις πυρκαγιές στους πρόποδες του Πάικου ο Δήμαρχος Πέλλας – «Ιδιαίτερη προσοχή από όλους»

16:12 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

15:09 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

15:07 - Ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

11:01 - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών την Τετάρτη26 Ιουνίου 2024

15:56 - Κλιματιζόμενοι χώροι για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τον καύσωνα