pellatv
Live

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκης δε πάνε μαζί»

Από τη Ζάκυνθο, που αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό των επισκέψεων και της επικοινωνίας του με τους πολίτες, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, φρόντισε για μία ακόμα φορά να καταστήσει σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν προσφέρεται για να αποτελέσει δεκανίκι και κυβερνητικό εταίρο, προκειμένου να παραμείνουν στην κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.
«Είναι ορατό σε όλους ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει μπει σε μια μη αναστρέψιμη πορεία φθοράς και προφανώς αναζητεί σωσίβια και τεχνικές βοήθειες.
Πρέπει επιτέλους να πούμε με ποιους είμαστε και κυρίως με ποιους δεν είμαστε, ως ΠΑΣΟΚ.
Γιατί ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει αυτή την επιλογή. Στα καθημερινά προβλήματα για παράδειγμα, όπως η ακρίβεια, ο κ. Μητσοτάκης είναι με τους κερδοσκόπους, τους παρόχους και όχι με τους πολίτες.
Τι είδους συζήτηση μπορούμε να κάνουμε μαζί του; Να διαπραγματευτούμε το είδος της στήριξης που απροκάλυπτα παρέχει ο κ. Μητσοτάκης στους ισχυρούς;
Εγώ όλα αυτά δεν τα λέω ούτε τα ανακάλυψα τώρα. Τα λέω εδώ και χρόνια, τα έχω πει μέσα στη Βουλή, πρόσωπο με πρόσωπο με τον κ. Μητσοτάκη.
Από εκεί και πέρα, κάποιοι ανακάλυψαν όψιμα την αποτυχία του κ. Μητσοτάκη, τις «γκρίζες ζώνες» της διακυβέρνησής του.
Οι υποκλοπές αποκαλύφθηκαν πριν δύο χρόνια, δεν έγιναν τώρα. Τα λέγαμε αλλά τότε κάποιοι έκαναν ότι δεν έβλεπαν, είχαν πιει το αμίλητο νερό.
Οι παραβιάσεις του κράτους δικαίου ήταν κανόνας. Τα έλεγα εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν προέκυψαν τώρα.
Η αποτυχία του επιτελικού κράτους που σχεδόν ταυτίστηκε σε κάποιες πρακτικές με επιτελικό παρακράτος ήταν εδώ, ορατά σε όσους ήθελαν να τα δουν ακόμα και στο πεδίο διαχείρισης και αντιμετώπισης  φυσικών καταστροφών.
Όσοι φλέρταραν με τον κ. Μητσοτάκη, και ό,τι αυτός εκπροσωπούσε, ήταν φυσικό να μην τα βλέπουν.
Μπροστά μας έχουμε ένα μόνο δρόμο: τη δημιουργία μιας Μεγάλης Παράταξης, ενός μεγάλου κόμματος εξουσίας που θα εκφράσει τη μεγάλη δημοκρατική και κοινωνική πλειοψηφία και θα απαλλάξει τη χώρα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή είναι η δική μου πρόταση, για αυτήν αγωνίζομαι και για αυτό είμαι υποψήφιος».

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:42 - Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

10:40 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο Λιτόχωρο (ΒιΠε, αθλητικό κέντρο, Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου)

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»

10:15 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιδήμαρχο και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου: Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό

10:14 - Νατσιός: «Η οικογενειοκρατία ταυτίζεται με τη διαφθορά και τη διαπλοκή»

10:11 - Λάκης Βασιλειάδης: Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Ερώτησης για Επαγγελματίες σε χωριά – οικισμούς δημοτικών ενοτήτων μεταξύ 500 και 1500 κατοίκων που πρέπει να δικαιούνται τη φορολογική έκπτωση 50% στο εισόδημα

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου