pellatv
Live

Στη Βουλή η τροπολογία της ΝΔ για ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου

Τροπολογία προκειμένου να μην μειωθεί το αφορολόγητο το 2020 κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. Την κατάθεση της τροπολογίας ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των οφειλών σε εφορία, ταμεία και δήμους.

Στην τροπολογία αναφέρεται πως «το άρθρο 10 του ν.4472/2017 καταργείται», ενώ στην αιτιολογική έκθεση τονίζεται πως «συνιστά απόλυτη ανάγκη η περιστολή της πολιτικής της υπερφορολόγησης» και επισημαίνεται πως «η περαιτέρω αύξηση των φόρων μέσω της μείωσης του αφορολόγητου είναι αδιανόητη».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Βρούτσης η τροπολογία έχει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των βουλευτών του κόμματος. Ο ίδιος κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να την κάνει δεκτή και χαρακτήρισε «επαίσχυντο, βάρβαρο και σκληρό» το μέτρο της μείωσης του αφορολόγητου.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»

11:05 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα