pellatv
Live

Συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα, στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, σήμερα το μεσημέρι, Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2024.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε εκτενώς τον Πρωθυπουργό για όλα τα θέματα που αφορούν στην Μακεδονία και την Θράκη, και του παρουσίασε αναλυτικά τον προγραμματισμό δράσεων που έχει εκπονηθεί για το 2025 για όλα τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης).

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα ότι στην επόμενη επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη θα έλθει στο ΥΜΑΘ, ώστε να γίνει μια εκτενής συζήτηση τόσο για τα έργα που υλοποιούνται στην Βόρειο Ελλάδα όσο και για τα υπόλοιπα θέματα -πολιτικά, οικονομικά, επιχειρηματικά κ.α.- της Μακεδονίας και της Θράκης.

«Προχωρήστε δυναμικά για την Μακεδονία και την Θράκη. Σηκώστε πιο ψηλά την Βόρειο Ελλάδα. Αυτή είναι η εντολή του Πρωθυπουργού και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε από την πρώτη στιγμή» δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών