pellatv
Live

Το κομματικό κράτος έχει όνομα. Αυτη την τετραετία λέγεται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Παραιτήθηκε η ΓΓ Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, καταγγέλοντας την αναπληρώτρια υπουργό εργασίας κ. Αντωνοπούλου για φωτογραφικές προσλήψεις σε αυτά τα προγράμματα και μια άνευ προηγουμένου κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

Η αναπληρώτρια υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας τις ίδιες παλαιοκομματικές πρακτικές που έφεραν τη χώρα στην άσχημη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα,  χρησιμοποιεί κοινοτικά κονδύλια με αποκλειστικό σκοπό το βόλεμα ανθρώπων του κόμματος. Το κομματικό κράτος, δυστυχώς, ζει και βασιλεύει.

Το Ποτάμι, πιστό στις αρχές του, θα συνεχίσει τον πόλεμο ενάντια στο κομματικό κράτος και τις πρακτικές που το δημιούργησαν. Μέσα από την καθημερινή κοινοβουλευτική του δράση αναδεικνύει φαινόμενα παράτυπων φωτογραφικών προσλήψεων, φαινόμενα αντίθετα στην καθολική απαίτηση για την αποκομματικοποίηση του κράτους και την εγκαθίδρυση της αξιοκρατίας στο Δημόσιο.

 

Το Ποτάμι Ν. Πέλλας

 

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας