pellatv
Live

Χριστοφιλοπούλου για Κατρούγκαλο: Αν έχει τα κότσια, ας πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει στους συνταξιούχους

Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Κατρούγκαλο για τα επεισόδια έξω από το Υπουργείο Εργασίας, το πρωί της Τρίτης 27/9, εξαπέλυσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Ζούμε στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου τα ΜΑΤ αδιαφορούν για τους μπαχαλάκηδες και χτυπούν εργαζόμενους και συνταξιούχους» τόνισε μεταξύ άλλων.

Η βουλευτής «προκάλεσε» τον υπουργό Εργασίας που «έκανε καριέρα ψευδόμενος στην πλατεία Συντάγματος με τους Αγανακτισμένους, αν έχει τα κότσια, να πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει στους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, σήμερα».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της

Σήμερα είχαμε επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Υπουργείο Εργασίας. Ζούμε στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου τα ΜΑΤ αδιαφορούν για τους μπαχαλάκηδες και χτυπούν εργαζόμενους και συνταξιούχους!

Δεν φθάνει που έφτιαξαν ένα ταμείο μαμούθ καταδικασμένο σε αποτυχία με 2,9 δις έλλειμμα. Δεν φθάνει που πετσόκοψαν τις επικουρικές, κατάργησαν το ΕΚΑΣ και καθυστερούν την απονομή συντάξεων και εφάπαξ. Δεν φθάνει που σήμερα παίρνουν πίσω τις πενιχρές εκπτώσεις που ο κ. Τσίπρας τάχα μου διαπραγματεύτηκε και ξεψηφίζουν όσα ψήφισαν πριν λίγους μήνες στη Βουλή!

Σήμερα χτυπούν εργαζόμενους αντί να κάνουν διάλογο! Ο κ. Κατρούγκαλος έκανε καριέρα ψευδόμενος στην πλατεία Συντάγματος με τους αγανακτισμένους!

Αν έχει τα κότσια, ας πάει στο Σύνταγμα να μιλήσει  στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους σήμερα…

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας