pellatv
Live

11ο Θεατρικό Φεστιβάλ

Το Ε.Θ. ταξίδεψε στην Ορεστιάδα για 3 ημέρες, από 30/08/2010 έως και 01/09/2010 και συμμετείχε στο 11ο Θεατρικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας. Συμμετείχε και διαγωνίστηκε με το έργο «Ο Προεστός του χωριού» του ΣΔπυρίδωνα Περεσιάδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σαλαμάνη και απέσπασε το Β΄ Βραβείο Γυναικείου Ρόλου η Σοφία Νουσηκύρου στο ρόλο της «Ζαχαρούλας». Το Εφηβικό Εργαστήρι παρουσίασε το έργο «Τα γουρουνάκια κουμπαράδες» του Ευγένιου Τριβιζά, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Έδεσσας «ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ». Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος κόσμου την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο θέατρο Βαροσίου. Το παιδικό και Εφηβικό Εργαστήρι αρχίζει τις δραστηριότητες του. Το Εφηβικό Εργαστήρι θα έχει συνάντηση κάθε Κυριακή από τις 6:00μ.μ. έως 8:00μ.μ. και απασχολεί παιδιά από Α΄ Γυμνασίου έως και Γ΄Λυκείου. Το παιδικό Εργαστήρι απασχολεί παιδιά έως και 12 ετών (ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού) και η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00μ.μ. έως 7:00δραστηριοποιείται στο Εμ.μ. Το παιδικό και Εφηβικό Εργαστήρι του Ε.Θ. θα δραστηριοποιείται στο Εντευκτήριο του Συλλόγου. Για εγγραφές στα τμήματα και οποιαδήποτε πληροφορία, το εντευκτήριο του Συλλόγου (Ι. Δραγούμη 35) είναι ανοικτό από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00π.μ. έως τις 2:00 και στο τηλ.: 2381025429, καθώς και στο e-mail: [email protected].

Δημοσιεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά