pellatv
Live

Παράσταση Ε.Ε.Ε.Ε.Κ

Η 3η Δεκεμβρίου έχει ανακηρυχτεί ως παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία που έχει ως στόχο την προώθηση των ανθρώπινων και κοινωνικών δικαιωμάτων των ατόμων αυτών. Το σχολείο μας Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γιαννιτσών είναι ένα σχολείο αλληλοαποδοχής και μη αποκλεισμού, γι΄αυτό και κάθε χρόνο την ημέρα αυτή, που είναι ημέρα αφύπνισης συνειδήσεων, αντιλήψεων και νοοτροπιών, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία, παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις. Σκοπός των θεατρικών αυτών παραστάσεων είναι οι μαθητές μας να εκφράσουν το ψυχοσωματικό δυναμικό τους, να νιώσουν τη χαρά της δημιουργίας, της συνεργασίας και της συμμετοχής σε κοινή προσπάθεια. Φέτος το θεατρικό μας δρώμενο έχει θέμα τα «Επαγγέλματα στο Ελληνικό πεντάγραμμο», όπου οι μαθητές μας αναπαριστούν μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής, χορού και παντομίμας τα επαγγέλματα της γειτονιάς και της συνοικίας που ζουν. Σας περιμένουμε να τιμήσετε την προσπάθεια των παιδιών μας με την παρουσία σας την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 9.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου, 2007


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»

11:05 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ