pellatv
Live

Παρουσίασε το βιβλίο της η Σία Κοσιώνη στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Βιβλιοθήκη τη γνωστή δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, η οποία παρουσίασε το παιδικό της βιβλίο με τίτλο «Μια άλλη ιστορία». Όπως είπε η ίδια, αφορμή για τη συγγραφή του βιβλίου ήταν μια επίσκεψη στο σχολείο του γιού της, που έπρεπε να μιλήσει για το επάγγελμά της. Αποφάσισε, λοιπόν, πως ο καλύτερος τρόπος για να μιλήσει κανείς στα παιδιά για τον κόσμο των ειδήσεων ήταν να γράψει μια ιστορία. Έτσι, προχώρησε στη συγγραφή του συγκεκριμένου παραμυθιού, που μιλάει για τη δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών και της ενημέρωσης.

Στην παρουσίασή της η κα Κοσιώνη ταξίδεψε τα μικρά παιδιά, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, στον κόσμο της δημοσιογραφίας, τονίζοντας πως όταν νοιάζεσαι για το τι συμβαίνει γύρω σου, είτε στο σπίτι σου, στη γειτονιά σου, στην πόλη ή στον κόσμο, τότε αρχίζεις να αναπτύσσεις την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση, την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ Απόστολος Ηλιόπουλος, Αντιπρόεδρος της KDK και η κα Θεόπη Κατσιαμάνη, Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης. Στο τέλος της παρουσίασης, η αγαπημένη δημοσιογράφος συνομίλησε με τους μικρούς αναγνώστες και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Ευχαριστούμε πολύ την κα Κοσιώνη που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας, τις Εκδόσεις Le Bee και το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος για τη συνεργασία.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!