pellatv
Live

ΣΤΑ “18Α ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ” ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

pozaritika04

Στις εκδηλώσεις "18α Ποζαρίτικα" στο Λουτράκι Αλμωπίας, που η συμμετοχή του κόσμου τουλάχιστον την πρώτη μέρα - αν και καθημερινή (Πέμπτη 25-8-2016) - ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, συμμετείχε και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών.

pozaritika03
Με μαέστρο τον Στέφανο Καλλιωτάκη με το ακορντεόν του και με τον μικρό Παπαβέντση Σωτήρη στο τουμπερλέκι, συνόδευσαν την χορωδία, παρουσιάζοντας τραγούδια από την περιοχή της Μακεδονίας, ταξίδεψαν νοερά τους παρευρισκόμενους στις όμορφες γωνιές του τόπου μας. Ενθουσίασε επίσης το κοινό η ερμηνεία κρητικών σκοπών από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Νίκο Ζωϊδάκη, αλλά και η παρουσία κρητικών χορών από τα μέλη της Σχολής Χορού Γεωργιλαδάκη Μεσσαρά της Κρήτης. Αίσθηση όμως έκανε μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στην αρχή των εκδηλώσεων, η εμφάνιση των πολυάριθμων μικρών χορευτών του συγκροτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου " Το Πόζαρ" που ήταν και ο διοργανωτής των εκδηλώσεων. Πολλά συγχαρητήρια στο δραστήριο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ειδικά στον πρόεδρό του Γιώργο Μπαϊράμη.

pozaritika01

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών