pellatv
Live

Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας

Καλούμε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές να τιμήσουν με την παρουσία τους τους βραβευθέντες του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης. Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας σε συνεργασία με τη ΔΕΚΕΠΑΠ σας προσκαλεί στις απονομές Βραβείων και Επαίνων του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης, ο οποίος διοργανώθηκε με την άδεια της ΔΔΕ μέσα στο σχολικό έτος 2013-14. Η εκδήλωση θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6.30 μμ στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών σε μία Γιορτή Δημιουργίας αφιερωμένη στο Παιδί, με απαγγελίες ποιημάτων, μουσική, μελοποιημένα video, ομιλίες, βραβεύσεις και θα μοιραστούν σε βιβλίο όλα τα ποιήματα. Τα ποιήματα του 1ου και 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης (2011 και 2014) θα μοιραστούν στους μαθητές που συμμετείχαν και στα σχολεία τους , οπότε καλούμε έναν εκπρόσωπο από κάθε σχολείο να παραστεί στην εκδήλωση (1ο, 2ο και 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, ΓΕΛ Εξαπλατάνου, 2ο ΓΕΛ Έδεσσας)
Μαθητές που συμμετείχαν στον 1ο και 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης
    Αμανατίδου Ελένη Αλεξάνδρα Βαλέρα Δερβίση Αναστασία Δούμος Εμμανουήλ
Πέτρος Εσιπέκογλου
Κική Ηλιάδη Χαρμάνα Θεοφίλου Φώτης
Έλντι Κάγια
Μυρσίνη Καλλιοντζή Μαρία- Ζωή Κανδηλάρη Καραδαγλή Θεοδώρα Λίτσι Ανέστης
Μπούτου Σοφία
Σενικίδου Γεωργία
Κική Παπαδοπούλου Χατζηαναστασιάδη Ελευθερία

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας